Sunt convins ca nunta Madalinei si a lui Dragos a fost indelung asteptata de toata lumea si cu siguranta si noi am fost nerabdatori sa o fotografiem. Acum, cand sunt pe cale sa public postarea asta de pe blog, sunt la fel de convins ca toata asteptarea a meritat pe deplin. Bineinteles ca au fost o multime de provocari pentru ei doi pe care nici nu si le imaginau atunci cand au stabilit data initiala a nuntii, apoi au urmat amanari, reprogramari si incertitudini, toate acestea aparute fara voia sau vina nimanui, ca deh...pandemiei nu-i pasa deloc de planurile nimanui. Dar, daca (asa cum spune vorba din popor) totul e bine cand se trermina cu bine, fara indoiala ca totul e excelent cand se termina cu o nunta ca a lor.


Dragos e cu siguranta unul dintre cei mai organizati si atenti la detalii miri pe care i-am cunoscut pana acum si asta a facut ca evenimentul sa decurga cursiv, fara nicio scapare, mai ca imi vine sa spun "perfect" desi spiritul meu creativ nu crede in perfectiune. Asa ca o sa spun...impecabil. Madalina a fost radioasa toata ziua, de la pregatiri si pana la taierea tortului si as putea baga mana in foc ca n-am vazut-o sa lase zambetul sa-i dispara de pe chip mai mult de 1 minut. Excelent, Mada! asa trebuie sa fie o mireasa in ziua nuntii ei si iti multumim amandoi fotografii pentru ca zambetele tale ne-au umplut cadrele si ne-au facut treaba mult mai usoara.


A fost o zi calduroasa de mijloc de vara si desi la un moment dat ne-am temut cu totii ca ploaia o sa ne incurce, insa nu si-a facut simtita prezenta decat vreo 15 minute, inainte de cununia religioasa. A fost binevenita pentru ca a mai racorit putin atmosfera si ne-am putut desfasura la sedinta foto, in parcul din spatele Crown Plaza Bucuresti, acolo unde i-am cunoscut mai bine pe nasii lor, o familie foarte frumoasa si cu un tonus pozitiv molipsitor. Nu e nevoie sa va uitati foarte atenti la fotografii ca sa vedeti cum se sorb din priviri unul pe altul si cum se completeaza in zambete.


Mada si Dragos va multumim ca ne-ati ales pe noi fotografi, stim cat de complicat a fost parcursul organizarii nuntii voastre frumoase si cu atat mai mult o apreciem si va apreciem si ne vedem in curand la predarea fotografiilor. Acum e momentul sa apasati butonul play si sa va bucurati de fotografiile in care noi ne dorim sa fi surprins cat mai bine esenta zilei de 16 iulie 2022.


Felicitari,

Oana & Codrin