Pentru organizatorii de evenimente, vara anului 2021 a fost un roller coaster nerecomandat celor slabi de inima. Un valatuc de reprogramari, schimbari de ultim moment, zvonuri despre restrictii si calcule ipotetice despre tot felul de indicatori. Asa ca, din punctul meu de vedere, fiecare nunta dusa la bun sfarsit e o adevarata reusita care trebuie apreciata cu adevarat, indiferent daca a fost organizata de un wedding-planner (noi asa va recomandam, aflati aici de ce) sau de miri insisi.

In acest context, norocosi e un cuvant care nu descrie suficient de bine felul in care ne simtim cand ne gandim la nunta Dianei cu Horia. Am fost norocosi, in primul rand, pentru ca am fotografiat nunta unui cuplu curajos, ambitios, care a decis sa nu amane la nesfarsit un eveniment pe care il planuisera de aproape 2 ani, cu participarea unui numar considerabil de invitati din afara tarii. Am fost, apoi, norocosi pentru ca de planifcarea nuntii s-a ocupat Victorita si ca de fiecare data, organizatoric vorbind, totul a fost impecabil. Sansa ne-a suras si in privinta vremii, pentru ca de dimineata toate prognozele de pe toate site-urile posibile, aratau ca va ploua pe toata durata zilei, iar cununia religioasa era programata in aer liber. Ei bine, n-a plouat aproape deloc, foarte putin pe seara, ba chiar in timpul ceremoniei s-au risipit toti norii si soarele ne-a umplut fotografiile. Din nou, am avut bafta cu un grup de party-people (a se citi : cei care nu se opresc din dansat toata petrecerea) considerabil si surprinzator de mare. Dealtfel, veti vedea in slideshow cam ce apetit serios au avut oamenii pentru petrecere si dans. Iar, Sinaia – locul unde Diana si Horia s-au casatorit – este o statiune magica, o imbinare minunata intre capodopere arhitecturale si natura, un loc in care mi-e dor mereu sa revin si sa-i respir aerul regal.

Asadar, norocosi cu totii, de la inceput si pana la sfarsit, am asistat la o nunta minunata, intr-un cadru de vis va invitam sa apasati play la slideshow-ul de mai jos si sa va bucurati de fotografii, pentru ca de povestit ar mai fi destul de multe, insa nu cuvintele sunt punctul nostru forte.

Cu drag,

Oana & Codrin