fbpx

Gallery archives

Alexandra & IaniFotografii nunta Bucuresti

Fotografii nunta Bucuresti
"Iți tot imaginezi cum o să fie ziua cea mare, cum o să strălucești în cuplu, cum o să fii super fericit lângă prieteni și familie, cum o să te distrezi de milioane...și brusc ziua aia vine, trece cu o rapiditate incredibilă si gata, ramân amintirile! Iar astea sunt cele mai importante, pentru că sunt for life! Dacă citesti acest mesaj inseamnă ca deja te gandesti sau[...]

Andra & DoruO nunta superba

O nunta superba
"Dragii noștri, ne-ați impresionat de fiecare dată! Creativitatea, veseslia și profesionalismul de care ați dat dovadă la fotografierea nunții noastre ne-au determinat să vă alegem și 2 ani mai târziu, la botezul Evei. Și din nou ați facut o treabă extraordinară! Ne gândim cu drag la voi ori de câte ori revedem fotografiile."

Irina & BogdanFotograf nunta Bucuresti

Fotograf nunta Bucuresti
"Codrin si Oana nu sunt simpli fotografi de nunta. Sunt artiști care ințeleg perfect vibe-ul nuntii si reușesc să redea atmosfera evenimentului prin pozele lor. Simpatici, talentați și foarte deschiși, OC chiar știu să surprindă în cel mai plăcut mod toată unicitatea unei nunti."

Andreea & DanFotografie nunta

Fotografie nunta
"Într-o zi cu atâtea emoții și aventuri, Oana și Codrin ne-au fost alături, aducând cu ei veselie și entuziasm, daruire și mult profesionalism. Ne-am simțit minunat, ne-au făcut să zâmbim când emoțiile erau prea mari și ne-au detensionat prin modul și lejeritatea cu care au lucrat cu noi!"