Desi imi dau seama ca, cel mai probabil, o nunta ca a Mirelei si a lui Cornel am sansa sa fotografiez odata la cativa ani, mi-as dori sa nu am totusi dreptate si printr-un joc al sortii sa am parte de cateva bis-uri cat mai curand. Ce a fost atat de special la evenimentul lor incat sa ma determine sa spun asta? Sa va explic: mie imi plac sunt innebunit dupa nuntile non-conformiste, care ies din tiparele clasice si ma provoaca sa fotografiez mai bine, ma incanta luandu-ma prin surprindere si ma determina sa fiu mai atent la ce se intampla in jurul meu. Ei bine, cand ne-am intalnit prima data cu Mirela, mi-a spus din prima ca ei vor sa faca nunta in aer liber si o vor organiza de la cap la coada fix asa cum isi doresc ei doi, fara sa-si bata capul sa incerce sa multumeasca pe altcineva decat pe ei insisi. Ei da! Dupa ce ani la randul, intalnire dupa intalnire, am incercat sa-mi conving viitorii miri ca asta e abordarea cea mai sanatoasa posibila, uite ca vine o mireasa la mine si fara sa ma lase sa deschid macar gura…imi spune lucrul asta in primele 2 minute. Si mie si Oanei ne venea sa sarim peste masa din fata noastra si sa o stragem in brate. Asa ca probabil va imaginati cat de buna a fost chimia dintre noi inca de la inceput. Singura necunoscuta, sau mai bine spus necunoscut, pentru noi a ramas Cornel, care s-a „ascuns” de noi si l-am intalnit abia in ziua nuntii. Dar revenim la el cat de curand. A doua oara cand ne-am revazut, cu o saptamana inaintea nuntii, Mirela ne-a povestit cu mult entuziasm despre Insieme Grand Resort, adica locul in care urma sa ne petrecem ziua de dimineata pana seara si sa o tinem cu totii intr-o petrecere continua. Si cu toate ca am fost pusi in tema, realitatea de la fata locului a fost mult mai frumoasa, prin urmare va recomand calduros sa luati in calcul acest loc special daca va ganditi sa va organizati nunta undeva in afara Bucurestiului, departe de nebunia orasului, de aglomeratie si intr-un loc cu totul diferit fata de clasicele si adesea plictisitoarele saloane de nunta.


Pe Cornel va spuneam ca l-am cunoscut abia in ziua nuntii, dar sincer sa fiu nu am avut emotii deloc pentru ca ne intalnisem deja cu Mirela si oamenii care se aseamana se aduna. Ne-a dat de inteles destul de repede ca prefera fotografiile autentice, cele care surprind evenimentele cat mai natural si ca in nici un caz nu e mare fan al sedintelor foto care implica posing-uri. Ne-am conformat si ne-a placut maxim provocarea, dat fiind ca de obicei suntem mai mult inclinati spre a pozitiona mirii in lumina pe care ne-o dorim si in postura care ne convine si credem ca ii avantajeaza. De data asta nu a fost chiar asa, si sunt sigur ca uitandu-va peste fotografii si urmarind slideshow-ul, veti descoperi ca putine spre deloc dintre cadre sunt aranjate. Ei…ce sa-i faci, asa ne-am descoperit si noi mai mult latura de fotojurnalisti de nunta.

Despre petrecere as putea sa va vorbesc inca pe atat, mai ales ca, asa cum si-au dorit Mirela si Cornel, intreaga zi a fost o petrecere si o distractie. Distractia a devenit insa maxima seara si cu ocazia asta am mai adaugat inca o trupa de nunta preferata pe lista noastra, care nu este deloc lunga: inainte aveam una, acum a aparut si a doua. Se numeste The Colours si daca exista vreun motiv pentru care imi pare rau ca nu am fost videograf la nunta asta, acela este ca nu am cum sa fac fotografiile de la petrecerea asta sa se auda. Dar daca ati fost invitati la nunta, va provoc sa va uitati pentru cateva clipe la fiecare fotografie in parte si sa incercati sa auziti muzica.

Ce-ati vazut mai sus reprezinta o selectie a fotografiilor incluse in slideshow-ul de mai jos, pe care – pentru bucuria ochilor vostri – va sugerez sa-l vizionati la calitate HD (pentru cei care nu stiu cum se face asta, apasati rotita din partea dreapta jos si slectati 1080p).

Pe Mirela si pe Cornel o sa-i mai intalnim si chiar vom avea ocazia sa ne mai distram cel putin o data alaturi de ei, dar nu vrem sa ratam ocazia de a le multumi pentru ca ne-au acordat sansa si increderea lor sa fotografiem o nunta asa speciala!

Cu drag,

O & C

Petrecerea a fost gazduita de: Insieme Grand Resort

Mirii au dansat pe muzica celor de la: The Colours

Videograful cu care am facut echipa: Arc Media Studio