fbpx

BotezStefan Tararache

Aceia dintre voi care ne urmariti blogul, vi-i mai amintiti pe Alexandra si Iani? Ar cam trebui, pentru ca a fost o nunta memorabila, unde nu doar ca am reusit sa facem – zicem noi – unele dintre cele mai frumoase fotografii ale anului 2015, dar noi, fotografii, ne-am ales cu amintiri foarte placute si am cunoscut oameni speciali si pe placul sufletului nostru. Si iata ca anul acesta, cu putin timp inainte de nunta Irinei si a lui Bogdan – finii lor, am aflat ca familia Tararache va deveni mai mare.

La cateva luni dupa slujba botezului, am l-am vizitat pe Stefan si pe parintii lui la ei acasa pentru o sedinta foto. Ce-a iesit, puteti vedea mai jos.

Asa am ajuns noi ca pe final de an, sa incheiem la pas sezonul de fotografie 2016, alaturi de oameni pe care ii privim ca pe niste prieteni, distrandu-ne cu totii in cinstea lui Stefan. Pe el, pe actorul principal al zilei de 13 noiembrie, zambetul lui strengar, prietenii lui mai mari si familia lui frumoasa, toate acestea va invitam sa le vedeti si voi in slideshow.

O&C

Leave a reply