fbpx

Despre noiOana și Codrin

fotografi nunta Bucuresti

Oana si Codrin. Asa ne cunoaste toata lumea: prieteni, colaboratori si clienti. Asta, probabil pentru ca am fotografiat mai mereu nedespartiti.

Unul din primele lucruri pe care am vrea sa ti le spunem despre noi e ca… ne plac povestile. De fapt, ne-au placut dintotdeauna; am crescut cu ele si n-am incetat niciodata sa le iubim, nici cand am „crescut mari”. Ba chiar, pe masura ce anii trec, descoperim tot mai multe lucruri frumoase si bune pe care le aduc povestile in vietile noastre. Intelegem mai bine puterile pe care le poarta cu ele: de a relaxa, de a vindeca, de a ne inveseli, de a ne intrista pentru ca apoi sa ne aline sau de a sta marturie timpului, anilor care trec. 

In 2010 a inceput sa ne atraga fotografia si, descifrandu-i tainele initiale, am fost (atat de!) incantati sa descoperim ca am gasit in ea un nou mod de a ne exprima, de a putea spune povesti. De a le scrie fara sa ne folosim de cuvinte ci  de tonuri de lumini si umbre.

Apropo, stiti de unde provine cuvantul „fotografie”? Vine din greaca si acolo se scrie φωτογραφία, cuvant pe care daca l-am traduce mot-a-mot, ar insemna „scriere cu lumina”.

Cu trecerea timpului am inceput si am descoperit ca ne place sa fotografiem evenimente, cu precadere nunti. Asta pentru ca nuntile sunt o categorie aparte de povesti: ziua nuntii nu e o zi ca oricare alta, e unica in viata unui cuplu si, de cele mai multe ori, in viata unui om. E o zi in care timpul parca se dilata si chiar si peste 10 ani iti aminti cu lux de amanunte toate momentele frumoase prin care ai trecut de dimineata si pana a doua zi dimineata cand veti adormi rupti de oboseala dar …casatoriti. 

Pasionați de fotografie, prietenoși și dornici să bucurăm sufletele oamenilor prin imaginile pe care le creăm; asa eram atunci când am ales aceasta cale și la fel ne simțim și acum, după 6 ani scriind aceste rânduri. OC Photography a apărut imediat după nunta noastră, atunci când poftei de viața și de râs ale Oanei i s-au alăturat minutiozitatea și plăcerea lucrului bine-făcut ale lui Codrin. Putem spune despre OC Photography că este un „copil” al nostru, născut din dorința de a crea de la zero și de a dezvolta…ceva care sa ne reprezinte.

Acelora dintre voi care urmeaza sa va casatoriti si luati in considerare ca noi sa fim fotografii nuntii voastre, vrem sa va spunem ca fotografia de nunta reprezintă pentru noi, în primul rând, o pasiune și nu un mod de a ne câștiga existența. Asta înseamnă că limităm nuntile la care participăm în decursul unui an la un număr rezonabil care să ne permită să acordăm atenție maximă fiecărui eveniment. Prin urmare, acceptam doar provocările și mai ales acei oameni cu care care considerăm că ne potrivim. Altfel spus, OC Photography este pentru acei miri si mirese cu care suntem pe aceeași frecvență în materie de bun-gust și bun-simț.

Dacă, citind pană aici, simțiți că suntem fotografii potriviți și vreți să aflați mai multe despre OC Photography, dacă fotografiile noastre v-au plăcut și doriți sa fim alaturi de voi din spatele aparatelor foto, vă invităm să ne scrieți folosind formularul de contact.