fbpx

Despre noiOana și Codrin

fotografi nunta Bucuresti

Disclaimer: Fotografia de mai sus e de la inceputurile noastre in fotografia de eveniment si ne-am hotarat sa o pastram aici pana cand vom decide ca e momentul sa ne concentram atentia spre alta zona a fotografiei.

Oana si Codrin. Asa ne cunoaste toata lumea, indiferent ca ne sunt miri, mirese, colaboratori sau prieteni. 

Unul din primele lucruri pe care am vrea sa le afli despre noi este ca… ne plac povestile. De fapt, ne-au placut dintotdeauna; am crescut cu ele si n-am incetat niciodata sa le iubim, nici cand am „crescut mari”. Ba chiar, pe masura ce anii trec, descoperim tot mai multe lucruri frumoase si bune pe care le aduc povestile in vietile noastre. Intelegem mai bine puterile pe care le poarta cu ele: de a relaxa, de a vindeca, de a ne inveseli, de a ne intrista pentru ca apoi sa ne aline sau de a sta marturie timpului, anilor care trec. 

In 2010 a inceput sa ne atraga fotografia si, descifrandu-i tainele initiale, am fost (atat de!) incantati sa descoperim ca am gasit in ea un nou mod de a ne exprima, de a putea spune povesti. De a le scrie fara sa ne folosim de cuvinte ci de tonuri de lumini si umbre.

Apropo, stiti de unde provine cuvantul „fotografie”? Vine din greaca si acolo se scrie φωτογραφία, cuvant pe care daca l-am traduce mot-a-mot, ar insemna „scriere cu lumina”.

De ce am ales sa fotografiem nunti? Pentru ca nuntile sunt o categorie aparte de povesti: ziua nuntii nu e o zi ca oricare alta, e unica in viata oricarui cuplu. E o zi in care timpul parca se dilata si chiar si peste 10 ani iti aminti cu lux de amanunte toate momentele frumoase prin care ai trecut de dimineata si pana a doua zi dimineata cand veti adormi rupti de oboseala dar …casatoriti. E o zi memorabila!

Acelora dintre voi care urmeaza sa va casatoriti si luati in considerare ca noi sa fim fotografii nuntii voastre, vrem sa va spunem ca fotografia de nunta reprezintă pentru noi, în primul rând, o pasiune și nu un mod de a ne câștiga existența. Asta înseamnă că limităm nuntile la care participăm în decursul unui an la un număr rezonabil care să ne permită să acordăm atenție maximă fiecărui eveniment si sa ne rezervam timp liber si pentru viata de familie. Prin urmare, preferam sa ne pastram energia si creativitatea doar pentru acei oameni cu care care considerăm că ne potrivim, pentru acei miri si mirese cu care suntem pe aceeași frecvență în materie de bun-gust și bun-simț.

Dacă, citind pană aici, simțiți că suntem fotografii potriviți și vreți să aflați mai multe despre OC Photography, dacă fotografiile noastre v-au plăcut și doriți sa fim alaturi de voi din spatele aparatelor foto, vă invităm să ne scrieți folosind formularul de contact.