Despre noiOana și Codrin

fotografi nunta Bucuresti

Foarte pasionați de fotografie, prietenoși și dornici să bucurăm sufletele oamenilor prin imaginile pe care le creăm; asa eram atunci când am ales aceasta cale și la fel ne simțim și acum, după 6 ani scriind aceste rânduri. OC Photography a apărut imediat după nunta noastră, atunci când poftei de viața și de râs ale Oanei i s-au alăturat minutiozitatea și plăcerea lucrului bine-făcut ale lui Codrin. Putem spune despre OC Photography că este un “copil” al nostru, născut din dorința de a crea de la zero și de a dezvolta…ceva care sa ne reprezinte.

Iubim viața. Zâmbim larg și vorbim mult. Credem în puterea dragostei și în oameni facuți unul pentru celălalt pentru că noi inșine simțim asta în fiecare zi a existenței noastre binecuvantate de Dumnezeu. Locuim in București, dar evenimentele ne poarta pașii prin toata țara. Ăsta e un lucru bun, pentru că ne place să călătorim la nebunie, la fel de mult cum ne place să fotografiem nunti.  Știm că pentru a putea surprinde momentele magice, emotiile, bucuria și distracția care insoțesc un astfel de eveniment, un fotograf trebuie să înțeleagă să aprecieze unicitatea și semnificația fiecărei povești de dragoste, a fiecărui moment al zilei în parte. În calitate de fotografi de nunta, nu incetăm niciodată să fim uimiți de diversitatea acestor sărbatoari ale dragostei.

Fotografia de nunta reprezintă pentru noi, în primul rând, o pasiune și nu un mod de a ne câștiga existența. Asta înseamnă că limităm numărul nuntilor la care participăm în decursul unui an la un număr rezonabil care să ne permită să acordăm atenție maximă fiecărui eveniment, acceptând doar provocările și mai ales oamenii cu care care considerăm că ne potrivim. Altfel spus, OC Photography este pentru acei miri si mirese cu care suntem pe aceeași frecvență în materie de bun-gust și bun-simț.

Dacă, citind pană aici, simțiți că suntem fotografii potriviți și vreți să aflați mai multe despre OC Photography, dacă fotografiile noastre v-au plăcut și doriți sa fim părtasi, din spatele aparatelor foto, la nunta voastră, vă invităm să ne scrieți folosind formularul de contact.