Cristina si Bogdan, stiti sentimentul ala pe care il ai cand simti ca s-au aliniat planetele si toate lucrurile ti-au iesit asa cum ai planificat? Cam asa ma simt eu acum cand scriu despre nunta voastra si imi reamintesc, pas cu pas, toate detaliile care ne-au condus pe noi spre frumoasa zi de 1 septembrie. A fost frumoasa nu doar pentru ca vremea a tinut cu voi si prima zi de toamna calendaristica a fost de fapt o minunata zi de vara, nici prea calduroasa – asa cum anuntau la meteo – nici racoroasa, asa cum se temea Oana. A fost frumoasa, in primul rand, pentru va voi v-ati „incapatanat” sa o faceti asa si v-ati organizat magnific, din punctul nostru de vedere, al fotografilor, dar sunt sigur ca si din al celorlalti. N-ati aglomerat nici un moment al zilei, ati acordat suficient timp si atentie tuturor detaliilor importante, ati ales un loc minunat in care sa va cununati si apoi sa petreceti alaturi de o familie si niste prieteni pe care i-am simtit si i-am vazut aproape de voi. Da, asta ati facut; si v-a iesit perfect.


Stiti ce voiam sa spun mai sus cu faptul ca s-au aliniat planetele? Nu stiu daca vam povestit, dar cu doar cateva zile inainte sa ne intalnim noi, in seara aia ploioasa, pe terasa de la Cafe Verona, tocmai se eliberase in calendarul nostru, intempestiv, data nuntii voastre. Si apoi ati sunat voi. Restul e poveste. Si povestea asta ne-am straduit noi sa o redam cat mai frumos. Pentru prietenii vostri veseli, pentru familiile voastre impresionante, dar in primul rand pentru voi. Va amintiti cand v-am intrebat atunci, la Verona: „Pentru cine organizati voi nunta asta?”.


Mi-ati raspuns, cat se poate de hotarat ca pentru voi. Si asa ati facut. Noi, va multumim. Dar mai ales voi o sa va multumiti, peste niste ani, cand veti realiza cu adevarat ce amintiri v-ati creat in ziua asta magica.

In afara de selectia de fotografii postate aici, pe pagina blog-ului nostru, veti gasi in partea de jos si un slideshow.

Click, play & enjoy! 😉

Cu drag,

O&C