Mi-a fost tare dor sa public o noua postare pe blog-ul nostru. Mi se parea ca l-am nedreptatit, nescriind nimic atat de mult timp, cu toate ca au mai fost diverse evenimente private la care am participat in calitate de fotografi. Mi-a fost, insa, inzecit mai dor sa fotografiez o nunta si abia asteptam sa deschidem sezonul 2021, pentru ca stiam ca asteptarea si rabdarea aveau sa ne fie rasplatite. Pe Cristina si Iulian i-am cunoscut in urma cu 2 ani si am stiut chiar din seara cand am stat pentru prima data toti 4 de vorba la una din mesele de la Journey Pub, ca nunta lor va fi una speciala, diferita. Asta pentru ca ei si-au propus sa organizeze un eveniment mic, cu un numar restrans de participanti, membri ai familiei si prieteni apropiati, care sa impartaseasca cu ei bucuria, solemnitatea si distractia intr-un cadru intim si relaxant. Mie mi-au placut dintotdeauna nuntile mici, dealtfel am si scris aici in urma cu cativa ani despre motivele pentru care orice cuplu care planuieste un ar trebui sa ia serios in considerare aceasta optiune. Data fiind conjunctura sanitara, cu atat mai mult m-am bucurat pentru alegerea lor, stiind ca restrictiile cu privire la numarul de participanti nu le vor da peste cap planurile.


Evenimentele restranse imi ofera, insa, si o „grija” suplimentara legata de modul in care am putea sa ne amestecam printre invitati, incercand sa ne facem cat mai putin simtita prezenta, in linie cu stilul nostru preponderent fotojurnalistic. Evident, e mai dificil sa te faci neobservat la un eveniment mic in comparatie cu unul la care participa sute de persoane. Aici ne-au fost de mare ajutor Cristina si Iulian pentru ca inca din seara sosirii noastre ne-au asteptat, ne-au primit si ne-au facut sa ne simtit exact precum se simt niste invitati la nunta. Grija cu care ne-au inconjurat, atentia pe care au acordat-o tuturor detaliilor, atitudinea calda pe care au avut-o fata de noi ne-au coplesit si ne-au facut sa ne integram perfect inca din seara precedenta evenimentului propriu-zis.

Cristina si Iulian au ales un loc superb, in mijlocul naturii, cu o bucatarie traditionala delicioasa si cu o priveliste directa la Castelul Bran si la Muntii Piatra Craiului. Ca sa le spunem pe nume, in caz ca sunteti curiosi, gazdele primitoare ne-au fost cei de la Pensiune Gentiana, carora le multumim pentru ospitalitate, pentru saltelele confortabile si pentru mancarea delicioasa.


Va invitam sa va delectati cu fotografiile din slideshow, iar voua, dragilor nostri miri va spunem ca suntem mandri de increderea pe care ne-ati acordat-o si ca ne bucuram ca am cunoscut niste oameni de toata isprava.