Mi-am dat seama destul de repede, cand abia se nastea generatia de ghiocei 2020, ca nu trebuie sa avem asteptari de la anul asta. Nici mari, nici mici, nici de calatorie, nici de fotografiat evenimente. Sa nu avem asteptari deloc, punct. Am realizat ca pentru a putea trece cu bine peste perioada asta de incertitudine, cel mai bun lucru pe care il putem face este sa luam ca atare toate lucrurile care ne ies in cale, atat pe cele bune cat si pe cele rele si sa facem tot posibilul sa ne bucuram de oamenii si de clipele pe care timpul si norocul ni le scoat in cale. Acum, spre final de an, cand lucrurile sunt in continuare incerte si cine stie cat timp vor mai fi, cred ca am facut alegerea potrivita. Pentru ca in acest fel, usor nihilist, de a privi lucrurile, momentele bune au devenit mai pline de insemnatate si oamenii pe care i-am cunoscut si fotografiat, mai memorabili. Asa cum sunt oamenii pe despre care vrem sa va povestim in fotografiile de azi.


De obicei, atunci cand descriu un cuplu a carui nunta am fotografiat-o, primele cuvinte care imi vin in mod natural in minte sunt „frumosi”, „eleganti”, „veseli si pusi pe distractie”, „emotionati”. Nu incape indoiala ca toate cuvintele astea de mai sus li se potrivesc foarte bine Loredanei si lui Iulian, dar nu as putea spune ca descrierea e completa fara sa va spun urmatoarele doua lucruri despre ei: curajosi si extraordinar de ambitiosi. Pai daca nu i-a oprit pe ei pandemia sa-si organizeze nunta, daca au muncit, s-au descurcat si au reusit sa faca in asa fel incat totul sa fie asa cum si-au imaginat ei ca va fi in ziua cea mare, si au mai avut si rezerve de energie ca sa zambeasca de dimineata pana la miezul noptii, atunci, dupa un asemenea start in viata de cuplu, noi n-avem nici cea mai mica indoiala ca nimic nu va putea sta in calea fericirii lor. Pentru noi, Loredana si Iulian sunt cea mai buna exemplificare a zicalei „Daca vrei, poti!”


Sigur ca au avut alaturi de ei si cativa oameni dragi, prieteni apropiati si frati, surori si parinti care i-au inteles, i-au ajutat, i-au sorbit din priviri in momentele solemne si s-au distrat impreuna cu ei spre seara. Cu siguranta ca prezenta lor i-a ajutat, asa cum buna-dispozitie si energia (nu stiu de unde au atata!) de care Adriana si Mihai debordau s-au dovedit molipsitoare si pentru mirii pe care vi-i prezentam in imaginile de mai jos.


Felicitari, dragilor, pentru determinare, pentru organizare si mai ales pentru „punerea in scena” a unei nunti de a carei posibilitate de organizare va marturisesc ca eu unul am avut indoieli, daramite sa iasa atat de frumoasa. Chapeau bas!


O&C