2020 va ramane in istorie ca un an “altfel”, un an in care e dificil sa fii mireasa. Pandemia in sine nu este un lucru usor, cu atat mai mult cu cat desfasurarea nuntii depinde de evolutia cazurilor in tara si strainatate.


Cu Cristina si Marius ne-am cunoscut mai intai online, in vremea starii de urgenta si ne-au impresionat determinarea si curajul lor de a merge inainte cu pregatirile in niste vremuri asa tulburi, cand majoritatea alegea varianta (temporar) mai usoara, amanarea. Probabil ca in alegerea lor, un factor pivotant, a fost sustinerea de care au avut parte din partea Victoritei, care le-a netezit calea si i-a ajutat pe drumul ce-l aveau de parcurs pana in ziua nuntii. Am reusit sa ne vedem si face to face, la o terasa, in saptamana dinaintea evenimentului cand am pus la punct ultimele amanunte legate de sedinta foto si am discutat pe larg despre cum va fi ziua nuntii. Am avut ceva emotii fiind prima noastra nunta in pandemie, apopos de cum se vor desfasura lucrurile. Nuntile prin definitie sunt evenimente pline de imbratisari calde si luuungi si zeci daca nu sute de pupaturi, in contextul in care fix imbratisarile si pupaturile nu erau permise. Si nici mastile nu ajutau la partea estetica. :)


Am putut sa imi imaginez cat le va fi de greu tuturor, insa lucrurile au decurs cat se poate de natural. Am avut parte de o zi de septembrie calda, la fel ca zambetul Cristinei, un eveniment care s-a desfasurat lin si frumos. Va invitam pe toti sa vedeti prin intermediul pozelor cum a fost ziua lor magica. Dragilor, multumim pentru increderea acordata si va dorim sa fiti la fel de fericiti si peste 25 ani!


O&C