Ta-da-da-dam! Declaram oficial deschis sezonul 2017 de fotografiat nunti frumoase pentru OC Photography!

Anul 2017 vine cu cateva schimbari pentru noi. In primul rand, daca sunteti vizitatori mai vechi ai blogului nostru, ati observat cu siguranta ca acesta are acum un nou look. Ne-am dorit ca imaginea noastra on-line sa fie mai fresh, mai simpla si mai adaptata la actualitatea cotidiana, asa ca am profitat de tema celor de la Flothemes pe care am castigat-o la concursul pe care organizat anul trecut de Weddcamp. Mai avem putin de lucrat la el, stiti doar ca suntem perfectionisti, dar una peste alta, speram sa va placa. In al doilea rand, veti constata ca anul acesta nu veti mai vedea aici la fel de multe evenimente ca in anii trecuti, dar cu toate asta numarul posturilor va creste. Asta pentru ca ne-am gandit noi ca poate ar fi de interes pentru viitoarele mirese si miri sa afle si informatii utile de pe blogul nostru, ca tot am acumulat atata informatie in cei 7 ani (acusi!) de cand suntem fotografi de nunta si ar fi pacat sa nu o impartasim repede, pana nu imbatranim prea tare si incepem sa uitam. Postarile de la evenimente vor contine un set de 15-20 de fotografii, cat sa puteti „rasfoi” povestea nuntii si la sfarsit un slideshow – pentru aceia dintre voi care sunt curosi vor sa vada mai mult de la un eveniment sau altul.

Dar sa trecem la subiectele principale de astazi: Nicoleta si Lucian. Nunta lor este prima pe care am fotografiat-o anul acesta, si, daca de obicei avem emotii de fiecare data inainte sa ne apucam sa fotografiem, de data asta le-am resimtit mai intens. Asta pentru ca, alegerea de a participa la mai putine evenimente anul acesta a fost una asumata, iar unul din principalele motive a fost acela ca ne-am dorit sa putem fi cat mai bine concentrati spre a obtine fotografii cat mai reusite de la fiecare nunta in parte. Practic, am urmat principiul: mai putine dar mai bune! Si asa se face ca am resimtit destul de puternic presiunea, insa, din fericire, atat Nicoleta cat si Lucian sunt niste miri cu care ne-a venit usor sa lucram, au structurat programul zilei bine si, in conecinta, nu au fost pe fuga.

Ziua a inceput pentru mine la Lucian acasa, cu el si cu prietenii lui apropiati. Datorita lor atat pentru Lucian cat si pentru mine, lucrurile au decurs foarte relaxat, si asta a fost foarte bine pentru ca starea de spirit cu care incepi e foarte importanta – si asta v-o pot spune oricare fotografi de nunta intrebati.

Oana a fotografiat-o pe Nicoleta la ea acasa, unde mama, tatal, verisoarele si prietenele au ajutat-o sa imbrace rochia de mireasa.

N-au avut mult de asteptat pana cand Lucian a venit, insotit de cele doua perechi de nasi care le-au fost alaturi si alaturi de care s-au indreptat spre Biserica pentru slujba de Cununie.

Am avut timp si pentru sedinta foto, care a fost de altfel unul din momentele noastre preferate ale zilei, insa dupa cateva zeci de minute de hoinarit si de fotografiat in jurul Atheneului Bucuresti, caldura ne-a facut sa batem in retragere, mai intai la umbra si apoi la petrecerea de la Vulturul.