Acum cativa ani stateam de vorba cu Codrin despre cum ne vedem noi evoluand ca fotografi. Una din dorintele noastre pe atunci era sa devenim ceea ce americanii numesc fotografi de familie, adica acei fotografi cu care nu te vezi doar in ziua nuntii si atat urandu-le sanatate si virtute, ci acei oameni pe care ii vezi in fiecare an macar la o sedinta foto, cu care tii legatura si cu care schimbi cel putin mesaje de sarbatori si de zile de nastere. Ei bine usor-usor, in acesti ani, pentru cateva grupuri pe care le-am cunoscut prin intermediul mirilor nostri si pe care ii indragim de numa, dorinta ni s-a indeplinit. Am devenit fotografi de familie sau cum ne numea Irina (da, tot o fosta mireasa de-a noastra) “our happy moments photographers”.


Crina si Lucian fac parte dintr-un astfel de grup care ne-a “adoptat”. Ne-am cunoscut la nunta finilor lor – Irina si Cristi – si de atunci ne intalnim cu ocazia fiecarui eveniment fericit atat din viata lor cat a prietenilor apropiati. Unul din aceste momente a fost botezul baietelului lor, Sergiu, un copil mega simpatic si cuminte, cum doar copiii alora pot fi. 🙂


Dragilor mii de multumiri, este o onoare sa facem parte din viata voastra! Va dorim o viata fabuloasa in continuare si vorba romanului “Alla prossima”.


Cu drag,

O&C