Nu toata lumea isi doreste sa aiba o nunta mare si fastuoasa, mai ales ca, atunci cand vine vorba despre frumusetea unui astfel de eveniment marimea nu conteaza. Asa ca, draga viitoare mireasa care ne citesti sfaturile, iti oferim in cele ce urmeaza cateva motive pentru care o nunta mica poate fi si o nunta foarte reusita.


1. Cunosti pe toata lumea. Toti invitatii iti vor fi apropiati de cuplul vostru si asta te va ajuta sa fii mai relaxata. Nu vei fi nevoita sa le zambesti frumos unor oameni pe care nu i-ai mai vazut in viata ta si cu care simti ca nu ai nimic in comun. Atentia ta nu va fi distrasa de nimeni altcineva in afara de cei care conteaza cu adevarat in viata voastra si pe care ii vei simti cu adevarat alaturi de voi doi.


2. Flexibilitate. Organizarea ti se va parea foarte usoara din toate punctele de vedere. Spre exemplu, nu vei mai fi limitata in a alege unul dintre saloanele de nunta clasice, pe care de obicei e “bataie” si cu siguranta vei gasi mult mai multe date disponibile pentru organizarea nuntii la saloanele mai …non-conformiste. De ce sa nu organizati petrecerea de nunta la o cabana la munte sau pe o plaja superba din Grecia? Sau orice altceva iti trece prin minte.


3. Toata lumea e fericita si multumita. Nu va trebui sa te mai gandesti la chestii complicate de tipul: “nu pot sa il asez pe X langa Y la masa” sau “Oare cati vegetarieni sunt printre invitati?”. Toti participantii vor fi prieteni sau famile, le cunosti preferintele si, in plus, poti fi sigura ca si ei simt cat de importanta e ziua asta pentru tine si vor face tot posibilul ca tu sa te simti minunat, nu vor face nazuri si se vor bucura de fericirea ta.

4. Poti fi cat vrei tu de neconventionala. Vei asculta muzica pe care o vrei, vei manca mancarea care iti place (cine spune ca trebuie sa servesti meniul clasic cu sarmale si friptura?!), te poti incalta cu Conversii tai preferati, vei imbraca rochia pe care ti-o doresti, intr-un cuvant poti fi oricat de creativa si nonconformista iti doresti tu fara sa te gandesti ca ceilalti te vor judeca.


5. Costurile de organizare scad simtitor. De obicei, cei mai multi bani se cheltuie cu restaurantul si, pentru ca suma e direct proportionala cu numarul de meniuri, vei avea de achitat o nota de plata semnificativ redusa.


6. Fotograful se va indragosti de nunta voastra si asta se va vedea cel mai bine in imaginile pe care le veti primi. Credeti-ne pe cuvant de fotografi de nunta: evenimentele intime sunt de departe preferatele noastre!


7. Scapi de o buna parte de stressul organizarii. E totul mult mai simplu si cine spune ca organizarea e un chin, cu siguranta nu stie cum e sa organizezi o nunta mica.


8. Poti organiza nunta din scurt? Poate ca ai prietene care au fost cerute in casatorie si ai aflat ca nunta lor e peste 2 ani. Ei bine, voi nu veti avea problema asta. O nunta mica poate fi organziata si intr-o luna. Si asta, fara prea mari batai de cap.


9. Nu ai nevoie de mult ajutor. Nu e nevoie sa implici o mica armata de oameni in organizarea nuntii si sa fii nevoita sa asculti zeci de pareri, toate diferite. Doar tu si cu logodnicul tau va puteti descurca de minune. Pana la urma, e nunta voastra si opinia ta si a lui sunt singurele care conteaza.


10. Te distrezi mai bine. Nu trebuie sa faci conversatii de complezenta si fotografii de grup cu cine stie ce var de gradul 3 pe care nu l-ai mai vazut de cand va jucati cu puta in nisip dar in schimb vei putea dansa cat vrei tu.


O nunta mica e mai chic, mai boema, mai …speciala. Daca nu vrei sa ai o nunta ca toate celelalte, noi zicem ca o nunta mica e o idee care iti va surade.