De fiecare data cand ma apuc scriu textul care insoteste postarea fotografiilor de la o nunta, imi place sa stau cu ochii inchisi, sa rememorez timp de 5 minute intreaga zi, sa ma gandesc cum m-am simtit, ce mi-au transmis cei pe care i-am fotografiat, cum am perceput evenimentul in ansamblu si abia apoi sa scriu despre asta. In astea 5 minute de astazi ma gandeam ca sunt doua categorii de miri si mirese pe care i-am fotografiat pana acum: cei pe care mi-a placut sa-i fotografiez si atat si cei pe care mi-a placut sa-i fotografiem si ne-ar placea sa ramanem prieteni cu ei, sa legem o relatie de apropiere cat de mica, si sa-i revad peste ani. Cristina si Marius intra cu siguranta in aceasta a doua categorie.

De fiecare data cand fotografiez oameni care isi unesc destinele imi vine in minte faptul ca desi habar nu au prin ce experiente si incercari ii va purta viata de aici incolo, la cei mai multi vad o determinare si o incredere cu care privesc zambind spre destinul lor, tinandu-se strans de mana. Au o sclipire in ochi si o indarjire pozitiva care parca striga: „O sa fie bine, o sa fim fericiti!”. Asta face ziua nuntii sa fie magica pentru mine si exact de asta imi doresc sa pastrez legatura cu aceia dintre ei de care simt ca m-am atasat in cele 16-17 ore, pentru ca as vrea sa vad unde le poarta viata pasii mai departe.

Tot in alea 5 minute, ma gandeam ca mi-as dori ca fotografiile realizate de noi pe 19 mai sa fie pentru ei cel mai mare multumesc pe care l-am putea spune pentru ca ne-au dat ocazia sa-i vedem si sa-i…simtim, exact asa de autentici si de frumosi cum sunt ei. Si sper ca peste ani, redescoperindu-le in albumul de nunta, sa le simta adevarata lor valoare, sa le dea incredere in ei reamintindu-le increderea pe care au avut-o in destinul lor si ajutandu-i sa se simta tineri si puternici indiferent prin cate vor trece unul alaturi de celalat. Daca vreti sa vedeti mai multe fotografii, va invit sa urmariti clipul de mai jos:

Sunteti minunati!

Cu drag,

O&C