Sa fii fotograf de nunta e una din cele mai faine meserii de pe planeta. Si cum ar putea sa fie altfel cand nunta in sine este motiv de bucurie? Timp de aproape 24 h ai parte de oameni calzi, zambitori, pusi pe distractie si glume. Cadrul ideal pentru a face poze si a te energiza. Intodeauna incercam, cu fiecare eveniment la care luam parte, sa transmitem prin fotografiile noastre personalitatea cuplului in ziua cea mare. Dincolo de emotii, nelinisti, ocazional stres, sunt acele momente in care oamenii se relaxeaza si sunt ei insisi ca intr-o zi oarecare alaturi de prieteni. Inaintea evenimentului avem si noi emotii, pozitive de altfel, care ne fac sa fim in priza si atenti la orice detaliu am putea surprinde pentru a imortaliza cat mai bine ce se petrece in una din cele mai importante zile din viata unui cuplu.


Pe 23 septembrie am avut onoarea de a-i fotografia pe Cezarina si Alexandru, doi oameni deosebit de joviali si zambitori care au trait la maxim momentele si au facut ceea ce le sugeram tuturor mirilor de pe planeta: sa ne bucure de sarbatoarea lor si de dragostea familiei si a prietenilor. Puteti vedea mai jos o mica selectie din ziua cea mare, iar pentru mai multe fotografii dati play la clipul video.

Multumim dragilor pentru increderea acordata si rabdarea de care ati dat dovada pana la aparitia slideului. Click pe linkul de mai jos. Casa de piatra!

Oana & Codrin - Fotografi de nunta