Fiecare zi de nunta este speciala. Incepe dimineata cu anticiparea machiajului si a coafurii, continua cu completarea imaginii miresei cu rochia si bijuteriile si apoi cu bucuria fiecarui apropiat care o vede pe mireasa. Fericirea se citeste in ochi si se vede in zambetele largi. Una din cele mai frumoase parti dintr-o zi de nunta este cand cele mai bune prietene ale miresei, mama acesteia, sora/fratele, tatal si bunicii o vad imbracata si aranjata. Si apoi binenteles, urmeaza surpriza de pe chipul mirelui. Este cu adevarat o zi magica. Poate mai mult ca niciodata m-am bucurat alaturi de Corina, in ziua ei cea mare, de aceste momente deosebite.


Daca ar fi sa ales un moment anume din desfasuratorul unei nunti nu as putea. Fiecare etapa are farmecul prorpiu: la biserica este sacralitate, sedinta foto este plina de surprize pentru ca incercam mereu ceva nou pentru a-I impresiona pe miri in mod cat mai placut ,iar la petrecere, acolo, ei bine ne amestecam cu invitatii si incercam sa surprindem cadre cat mai inedite. Pe 7 octombrie a plouat. Mult. Tot weekendul, insa noi ne-am distrat alaturi de Corina si Claudiu si nici nu am simtit cum trece timpul. Ne-am bucurat si mai mult cand la petrecere ne-am intalnit cu fosti miri si actuali prieteni. Poate acesta este plusul meseriei de fotograf – iti faci mult mai multi prieteni.


S-a mai inchieiat pentru noi inca un sezon de zambete, bucurii si clipe intense. Inca un an in care am cunoscut oameni minunati si am luat parte la evenimentele deosebite din viata lor. Stiu ca o sa ne fie dor de nunti pana la anul cand va incepe un alt sezon. Multumim tuturor ca ne-ati ales pentru a imortaliza asemenea zile pline de inseamnatate!

Si pentru ca astazi este ziua lui Claudiu, ii uram un calduros „La multi ani si o viata imbelsugata si fericita alaturi de Corina!”